Jos van Boheemen Stekbedrijf

Stekbedrijf Jos van Boheemen staat garant voor een goede kwaliteit. Wij hanteren een professionele en zorgvuldige aanpak. Ons gespecialiseerde bedrijf is uitsluitend gericht op het produceren van grote aantallen, moeilijk te vermeerderen boomkwekerijgewassen. De hoofdgroepen van het stek zijn Acer, Cotinus, Magnolia en Mahonia.

Ons stekbedrijf is gesitueerd in Zevenhuizen, waar de locatie bestaat uit 16.000 m2 glasopstand. Deze locatie is dan ook volledig bestemd voor vermeerdering. Dankzij een hoge productiviteit van de medewerkers en een geautomatiseerd klimaatbeheersingssysteem kan Stekbedrijf Jos van Boheemen de beste kwaliteit leveren voor een marktconforme prijs.

Voortdurend wordt er gewerkt aan de optimalisering van de kwaliteit van de producten. Tevredenheid van klanten over onze producten vormt onze drijfveer. Voldoende zorg en aandacht voor elk afzonderlijk product doet de rest.

Met het stek van Jos van Boheemen krijgt u gegarandeerd kwaliteit, mede dankzij de versheid in de eerste aanleg: dezelfde dag waarop het stek wordt gesneden, wordt het gemaakt en gestoken! Vervolgens krijgt het vanaf de eerste dag geautomatiseerde dagelijkse zorg. De computergestuurde beneveling zorgt voor een constant klimaat waarin het stek optimaal wortelt.

Bekijk ons assortiment

Voor het gehele assortiment geldt dat wij voor de vrije verkoop en in opdracht stek vervaardigen. Opdrachten buiten het standaard assortiment om worden alleen aangenomen indien deze groter zijn dan 10.000 stuks.

Galerij

Bekijk onze galerij voor een impressie van het bedrijf.